Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

CarCenterCerar se zavezuje, da bo varoval Vašo zasebnost in storil vse, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica.

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. CarCenterCerar ne prevzema odgovornosti za te spletne strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Vrste piškotkov


Ime
Namen
Trajanje
Upravljalec
cookie_agree omogoča shranjevanje vaše odločitve o sprejemu piškotkov 1 leto carcentercerar.si
_utma Računa kolikokrat je bil uporabnik na naši spletni strani 2 leti google.com
_utmb, _utmc Računajo dolžino vašega obiska na naši strani do konca seje google.com
_utmz Beleži, kako je obiskovalec prišel na našo spletno stran (preko ključne besede, iskalnika itd.) 6 mesecev google.com
CarCenterCerarCarCenterCerarCarCenterCerarCarCenterCerarCarCenterCerarCarCenterCerar