Novice

Hramba gum

Hramba gum vpliva na ohranjenost pnevmatik in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Za vse, ki nimate dovolj prostora za hrambo pnevmatik do naslednje sezone, vam pomagamo v CCC. Sezonska hramba gum pri CCC - z ali brez platišč.

Preberi več...
Najem avtodoma www.po-avtodom.si

Načrtovanje vaših naslednjega avanturističnega potovanja še nikoli ni bilo preprostejše. Obiščite spletno stran za najem avtodoma www.po-avtodom.si, kjer vas čaka pestra izbira avtodomov, različnih dimenzij, primernih za potovanja od 2-6 oseb, z možnostjo najema dodatne opreme.

Preberi več...
Dezinfekcija klimatske naprave

Vam ob vklopu klime v vašem vozilu neprijetno zaudarja po plesni? V tem primeru vam strojno dezinficiramo klimatski sistem in to neprijetnost odpravimo. Da bi dihali čist in zdravju neškodljiv zrak, jo je priporočljivo vsaj enkrat letno temeljito očistiti.

Preberi več...
Menjava gum pri CCC

Našim strankam vedno ponudimo nekaj več. Ob menjavi pnevmatik vas postrežemo s kavico in hkrati lahko koristite brezplačni WI-FI dostop.

Preberi več...
Vikend najem avtodoma - AKCIJA CCC

Pripravili smo posebno ponudbo vikend najema avtodoma, da si lahko ugodneje privoščite mini vikend oddih z avtodomom. Prevzamete ga v četrtek po 15:00 uri, vrnete pa ga v ponedeljek do 14:00 ure. Doživite (po)poln vikend z avtodomom, brez hitenja in obiščete več priljubljenih lokacij na vaši poti. 

Preberi več...
E-novice CCC
Z vami delimo koristne nasvete s področja avtomobilizma in vas obveščamo o posebnih akcijah, storitvah in novostih CarCenterCerar.
Spletno mesto uporablja izključno le piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje in uporabo strani. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam